#TorsdagsTrap

 

JA MAND! DET TORSDAG! TRAAAAAP!

Oven på en bombe af en massiv #TorsdagsTrap sidste uge, kommer her en playliste på 12 tracks, alle med lidt blandet guf.

SVMPLE er første nye skud på stammen, en kun 19 årig producer fra San Diego rammer hårdt med masser af brass på ‘TURNDAFUCKUP’.
ƱZ er så småt begyndt at røre sig igen på produktionerne, tracket her er et af dem, men for ikke så lang tid siden kom der også en ny EP fra ham, nemlig ‘Trap Shit 14-15′.

En meget, meget anderledes produktion finder vi fra CRNKN, et remix af Cassie (og om man vil det eller ej, så går man aldrig helt gal i byen med Cassie). Lidt mere ovre i chilltrap afdelingen på det her track. Til sammenligning ligger deres track ‘SWANG’ som er en collab med Lazerdisk Party Sex og her er det en noget anden boldgade vi er ude i.

En anden duo jeg er faldet over er Whiiite fra Hollywood og der er RIGELIG mulighed for at blive plurnt på deres track ‘Still Turnt’. Nummeret er fresh som en moderk….. og den er helt gratis at downloade! boom!
Fra Trapdoor Records finder vi en nyligt udgivet EP og et af numrene herfra er med Proton. Godt med britisk rap på og et trap beat og klokker der minder én om house klassikeren ‘Sunken Bells of Ibiza’ er der rimelig fed stemning på ‘Merry’.

CREAM COLLECTIVE har været oppe at vende før på listen, og med god grund! For udfra det kommer der en del lækkert og senest er Wizard som sampler vokalen fra ‘Sweet Dreams’. Godt choppet op, og må indrømme at undertegnede ikke lagde helt mærke til det i starten. Et sprødt sprødt nummer!

Smog Records har udgivet et track lavet af Infuze (denne producer har også før været på #TorsdagsTrappen) og Flinch. Bomboclat lyrik gør næsten al trap lidt mere hardcore og det er absolut ingen undtagelse her.
Og og og! Så er der CAKED UP, en personlig favorit, for damn der er rigtige gode tracks fra dem nærmest hele tiden. Remixet er af en fyr ved navn Terio. CAKED UP remixet er lige til damernes baller så se at få jeres twerk på til den her. Big room lyd og hele svineriet, så der fest!

I bølgen af Bubble Butt remixes, og nu må den også snart ved at være overstået. Men dog er der lidt guld at finde en gang imellem og den smule guld er at finde fra Neo Fresco. Damn den er lækker denne her.

Mad Decent har der netop idag været en udgivelse med Grandtheft. 2 tracks hvoraf det ene er kommet med på listen, nemlig ‘Mobbin’. Det er vildt og tungt og lige ud af en festival nærmest. Føj det er beskidt og det er lige hvad vi godt kan lide!

ALLER sidste track er fra Bro Safari, og det er ikke et decideret Trap nummer. Men indeholder elementer fra Trap, det er et uundgåeligt track at have med på listen. Foruden elementer fra Trap, er der også Moombahton, Dubstep og Electro. Nummeret viser hvor meget Bro Safari behersker og samtidig holder det på et højt niveau, der er uendeligt meget street cred herfra.

That’s it! Her får I playlisten på en lidt sen torsdag aften, men det er nærmest også der musikken passer bedst.

Be Sociable, Share!

Relaterede indlæg

Leave a Comment

Info

Music uploaded to this blog should be regarded as promotional material and will be in lower quality. If you believe there is anything we don’t have permission to host on this webpage, please write us, and we will remove the post.

Hope you enjoy your visit.

Bassdrop us

Send us your bass

open