#TorsdagsTrap

 

GOD-FUCKING-AFTEN!

#TorsdagsTrap overtager din torsdag aften, igen! Til forskel for andre uger, hvor numrene er trillet stille og roligt ind i løbet af ugen, er de i denne uge væltet ind på én gang.
Mandag og tirsdag var der fuld fart over feltet på scenen.

DMNDZ spyttede en kæmpe banger af et remix af A$AP Ferg ud som ruller dødstungt. Det samme gjorde RUN DMT som for det meste i løbet af en længere periode har fokuseret mere på drum’n’bass fremfor Trap. Man må derfor ty sig til store ord og byde et kæmpe velkommen til Holy Grail remixet som ligger så dødsens vildt.

KAVIAR og 8Er$ har exclusive på TrapMusic.net med nummeret Bongo! et track som er meget festivals orienteret, men som så sandelig også fitter et big room såsom klubberne. Det holder virkelig også.
DJ Snake viser igen sit værd som den nuværende konge på Trapscenen lige pt med et preview af hans track “Turn Down For What” som Lil Jon råber henover, damn hvor jeg glæder mig til at det fulde track bliver released!

Til dem der er lidt mere til headboppin’ Trap er det værd at lytte til “Breathe” feat. Fade fra XVII_. Nummeret har virkelig en lækker feel mens det samtidigt er tunge tunge 808′s der banker dig sønder og sammen.
En af mine favoritter, som I nok har bemærket, CAKED UP har droppet et remix af Kendrick Lamar’s M.A.A.D. City. Jeg lover jer, der er så meget fart på det her track at du når du læser dette, så står du i Skagen om 2 sekunder!

Der er i denne omgang lyd for 51 minutter, langt de fleste er gratis at downloade (som altid) så hent dem, smid dem ind på din yndlings musikafspiller og tag dem med i bussen, toget, bilen, på cyklen. Eller også kan du bare lytte til dem nu inden du skal putte sove..

Be Sociable, Share!

Relaterede indlæg

Leave a Comment

Info

Music uploaded to this blog should be regarded as promotional material and will be in lower quality. If you believe there is anything we don’t have permission to host on this webpage, please write us, and we will remove the post.

Hope you enjoy your visit.

Bassdrop us

Send us your bass

open